Är du en driven förändringsledare som vill bli del av ett värderingsstyrt företag och jobba med kunder som Spotify, Skanska, Volvo och Swedavia? Då kan Olingo vara rätt för dig.

Just nu är det många av våra kunder som går igenom en stor förändringsresa och termer som agilitet och digitalisering blir nyckelord.

Vi rekryterar strategiskt och långsiktigt med siktet inställt på de skarpaste konsulterna för verksamhetsutveckling av och med IT. Vi är ute efter dig som har praktisk erfarenhet av verksamhetsutveckling och gärna kunskap om ramverk som DevOps, agila metoder, ITIL, pm3 och Lean. Ett annat område vi förstärker är informationssäkerhet och GDPR (General Data Protection Regulation).

Även du som inte har tidigare erfarenhet av ovanstående ramverk, men är en duktig konsult som brinner för ordning och reda, är välkommen med din ansökan. En akademisk utbildning är en stark merit.

Vill du vara med på resan mot att bli Sveriges mest respekterade och uppskattade leverantör av konsult- och utbildningstjänster inom IT Management och IT Service Management?

Specifika rollbeskrivningar:
Lead för Devops

Skicka in din intresseanmälan så tar vi kontakt med dig.

Du är också välkommen att kontakta Ellinor Mannerfelt, ellinor.mannerfelt@olingo.se, vid eventuella funderingar.

Vi ser fram emot att höra av dig!