KEPNER-TREGOE® FOUNDATION

KT-logo_391green-cmyk

Samtliga våra utbildningar kan även levereras som företagsinterna utbildningar. Vi har då även möjlighet att skräddarsy upplägg efter era behov!
Målgrupp: Den här kursen riktar sig till dig som arbetar med problemlösning och åtgärder, till exempel första- och andralinjens support, Problem och Incident Managers, kvalitetsansvariga och driftpersonal.
Förkunskaper: Inga.
Certifiering: Kursen kan avslutas med en certifieringen men rekommenderas ca 2-3 veckor efter kurs, (extra avgift om 1 900 SEK exkl. moms tillkommer). Bokning måste ske minst 2 veckor före själva tillfället. Samtliga deltagare ska ha tillgång till laptop/platta med stabil uppkoppling.

Språk: Kursmaterialet är på engelska men kursen hålls på svenska om inget annat är överenskommet.
Kurslängd: 2 dagar.
Pris: 12 500 SEK exkl. moms.

Kursen Kepner-Tregoe Foundation riktar sig till dig som vill bli utbildad och certifierad i Best Practice inom problemanalys. Kursen är särskilt lämpad för dig som arbetar med problemlösning och åtgärder, till exempel första- och andralinjens support, Problem och Incident Managers, kvalitetsansvariga och driftpersonal. Under två fullmatade kursdagar får du en introduktion till den systematiska processen för problemlösning vid Incident- och problemhantering. Kursens innehåll, upplägg och kursmaterial är framtaget av Kepner-Tregoe och kursledaren är kvalitetssäkrad och godkänd av Kepner-Tregoe.

Kursinnehåll:

  • Introduktion till Kepner-Tregoes rationella process
  • Situationsbedömning
  • Problemanalys
  • Beslutsanalys
  • Potentiell problemanalys

Ta gärna kontakt med oss för mer info!

Ladda ner kursbeskrivning

 

Januari

Inga händelser

Februari

Inga händelser

Mars

Inga händelser

April

24Apr - 25Apr 2409:00Apr 25KEPNER-TREGOE FOUNDATION09:00 - 17:00 (25) Informator, Karlavägen 108, 115 26 StockholmUTBILDNING:KEPNER-TREGOE® FOUNDATION,ÖVRIGA KURSER OCH TJÄNSTER – ITIL OCH SERVICE MANAGEMENT

Maj

Inga händelser

Juni

Inga händelser