KEPNER-TREGOE® – EN INTRODUKTION

Kepner-Tregoe® – en introduktion

Målgrupp: Beslutsfattare, IT-chefer, Problem Managers, Service Desk-chefer och alla andra som är nyfikna på problemhantering.
Tid: Frukost från 08.00, seminariet pågår mellan 8.30 och 10.00.
Mellan 10.00 och 10.30 finns möjlighet till fördjupning och frågor.
Pris: Kostnadsfritt.

Våra seminarier riktar sig företrädesvis till Olingos kunder. Då våra seminarier ofta blir fullbokade måste vi begränsa antalet deltagare från samma organisation. Om ni är flera intresserade kan vi istället leverera seminariet på plats hos er! Inför seminariet utgår en kallelse med närmare information.

Hur tar du dig an problem och utmaningar? Hur hanterar du svåra beslut och framtida hot?
Att vara effektiv och kraftfull i sin problemlösning har ett stort värde i varje organisation, och ramverk som ITIL och Cobit antyder att det finns både behov och möjlighet att angripa problem på ett strukturerat sätt. I det här seminariet introducerar vi den etablerade problemlösningsmetodiken Kepner-Tregoe® . Du får ta del av bakgrunden till Kepner-Tregoes metoder, de grundläggande idéerna, varför de fungerar i verkliga livet samt hur man kommer igång med det egna arbetet. Seminariet visar också på möjligheten att överbygga klyftor mellan affärsverksamheten och IT-avdelningen.

Januari

Inga händelser

Februari

Inga händelser

Mars

Inga händelser

April

Inga händelser

Maj

Inga händelser

Juni

Inga händelser