AGILA METODER – KOPPLING TILL ITIL®

Målgrupp: CIOs, beslutsfattare, verksamhetsutvecklare, IT-chefer, linjechefer, IT-arkitekter och alla som söker kännedom om ITIL i förhållande till andra ramverk och modeller.
Tid: Frukost från 08.00. Seminariet pågår mellan 8.30 och 10.00.Mellan 10.00 och 10.30 finns möjlighet till fördjupning och frågor.
Pris: Kostnadsfritt.

Våra seminarier riktar sig företrädesvis till Olingos kunder. Då våra seminarier ofta blir fullbokade måste vi begränsa antalet deltagare från samma organisation. Om ni är flera intresserade kan vi istället leverera seminariet på plats hos er! Inför seminariet utgår en kallelse med närmare information.

“ITIL – koppling till agila metoder och andra ramverk” ger en överblick och introduktion till ITIL och några av de mest uppmärksammade ramverken i dagens IT-industri. Vi beskriver deras roll, omfattning och syfte och positionerar dem mot varandra inom ramen av en IT-tjänsteleverans. Du kommer att komma ut från detta seminarium med ett hum om detta, tillräckligt för att ta en första diskussion och veta mer om hur du kan förhålla dig till dessa idéer.
Exempel på ramverk och modeller som berörs under seminariet.

  • DevOps
  • ISO/IEC 20 000
  • pm3®

 

Januari

Inga händelser

Februari

Inga händelser

Mars

Inga händelser

April

Inga händelser

Maj

Inga händelser

Juni

Inga händelser