Målgrupp: Linjechefer, Projektledare, Verksamhetsutvecklare
Tid: Frukost från 08.00, seminariet pågår mellan 8.30 och 10.00. Mellan 10.00 och 10.30 finns möjlighet till fördjupning och frågor.
Pris: Kostnadsfritt.

Våra seminarier riktar sig företrädesvis till Olingos kunder. Då våra seminarier ofta blir fullbokade måste vi begränsa antalet deltagare från samma organisation. Om ni är flera intresserade kan vi istället leverera seminariet på plats hos er! Inför seminariet utgår en kallelse med närmare information.

Att effektiv förändringsledning är en kritisk framgångsfaktor för verksamhetsutveckling är ingen nyhet. Vi beskriver hur man, med stöd av ADKAR-modellen samt användandet av bilder och illustrationer kan driva förändringsledning på ett genomtänkt och strukturerat sätt.
Deltagarna får se exempel på hur en förändringsplan kan se ut i praktiken och får även chansen att bidra med sina egna erfarenheter, frågor och reflektioner.

En liten film om bildbaserad förändringsledning

 

OKA_2_20100509
Ola Källgården är verksamhetskonsult och förändringsledare på Olingo

lp-sv
Lena Pehrs är managementkonsult och grafisk facilitator

 

Januari

Inga händelser

Februari

Inga händelser

Mars

20Mar08:00- 10:00Förändringsledning – med stöd av illustrationer och ADKAR®08:00 - 10:00 STOCKHOLM CITY, Holländargatan 10, StockholmSEMINARIER:Förändringsledning – varför lyckas vissa och inte andra?

April

Inga händelser

Maj

Inga händelser

Juni

Inga händelser