Oktober, 2017

23Okt - 25Okt 2309:30Okt 25DevOps Fundamentals09:30 - 17:00 (25) Informator, Karlavägen 108, 115 26 StockholmUTBILDNING:DevOps FUNDAMENTALS,ÖVRIGA KURSER OCH TJÄNSTER – ITIL OCH SERVICE MANAGEMENTSEMINARIER:Devops - i ett nötskal

Detaljer

Målgrupp: Kursen vänder sig till dig som vill förstå DevOps och de underliggande principerna, oavsett om du är utvecklare, chef eller jobbar i drift, support eller förvaltning
Förkunskaper: Inga krav på förkunskaper eller certifieringar.
Certifiering: Frivillig certifiering, antingen i samband med kurs eller vid separat tillfälle.
Kurslängd: 3 dagar
Pris kurs inkl. certifiering: 21 890 SEK

Certifieringsförberedande: Certifiering ingår.
Notera att certifieringen är en förutsättning för att ta sig vidare mot högre certifieringsnivåer inom DevOps.

Kursmaterial: Digitalt kursmaterial på Engelska ingår

DevOps Fundamentals är den grundläggande kursen i organisationen DASAs certifieringsprogram. Den beskriver hur och varför DevOps kan utgöra ett bra stöd för att stärka samverkan mellan utveckling, drift, support och förvaltning. Kursen beskriver de principer, metoder modeller och verktyg som utgör kärnan i DevOps samt kopplingen mot andra modeller och ramverk som ITIL®, Lean och agil utveckling. Under kursens gång avlivas även ett antal myter kring DevOps.
Kursen hålls på svenska men kursmaterialet är på engelska. Bokning måste ske minst två veckor före själva tillfället.

Om DevOps:

DevOps är en blandning mellan filosofi, metoder, modeller och verktyg  som tar fasta på vikten av kommunikation, samarbete, integration och automation. Den primära anledningen att anamma DevOps är att höja värdet av IT-leveransen genom att skapa ett snabbt och effektivt flöde från kravspec till driftsatt tjänst. För att uppnå detta krävs effektiva processer och verktyg som främjar agil utveckling och  stärker bandet mellan utveckling, drift, support och förvaltning.

 

 

Tid

Mån Okt 23 9:30:00 - Ons Okt 25 17:00:00

Ort

Informator

Karlavägen 108, 115 26 Stockholm

BOKNINGSFORMULÄR

Fyll i samtliga fält för att anmälan ska vara giltig.

Ja tack, jag vill boka in mig.

ÖppetTillgängliga platser


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för det senaste inom Service Management. Serveras i en lättsam mix av nyheter och inspiration.

X
X