Målgrupp: Alla med ett intresse av att förstå vad Devops är och vilket värde det kan skapa
Tid: Frukost från 08.00, seminariet pågår mellan 8.30 och 10.00. Mellan 10.00 och 10.30 finns möjlighet till fördjupning och frågor.
Pris: Kostnadsfritt.

Våra seminarier riktar sig företrädesvis till Olingos kunder. Då våra seminarier ofta blir fullbokade måste vi begränsa antalet deltagare från samma organisation. Om ni är flera intresserade kan vi istället leverera seminariet på plats hos er! Inför seminariet utgår en kallelse med närmare information.

DevOps är en sammandragning av orden Development och Operations.
Enkelt uttryckt är tanken att de tjänster som utvecklas ska vara enkla att drifta, supporta och förvalta. En god tanke.

Exakt vad som täcks av termen DevOps är inte lika tydligt. Till skillnad mot andra ramverk och modeller, som till exempel ITIL, finns ingen enhetlig definition eller sammanställning. DevOps kan istället liknas vid en filosofi som har en specifik grundtanke men med flera metoder, modeller och verktyg som stöd.
En del av grundtanken är att utvecklingen ska gå snabbt och flera olika kompetenser inblandade i kravställning, utveckling och test. Det finns en nära koppling till begrepp som “agile development”, “test driven development” samt “continuous delivery”.

Helt klart är att det är en utvecklingsfilosofi som har kommit för att stanna.

Seminariet beskriver vad DevOps är och dess koppling till andra ramverk och metoder, till exempel ITIL.

För vidare fördjupning och praktiserande av DevOps rekommenderar vi kursen DevOps Fundamentals samt simuleringen DevOps – The Phoenix Project.

 

DevOps team

Januari

Inga händelser

Februari

Inga händelser

Mars

8Mar08:00- 10:00DevOps – I ett nötskal08:00 - 10:00 STOCKHOLM CITY, Holländargatan 10, StockholmSEMINARIER:Devops - i ett nötskal

April

Inga händelser

Maj

Inga händelser

Juni

Inga händelser